Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 17 November 2012 | 11/17/2012 | 0 Atasinchi
Hye and Asslamualaikum *dah ada padahal* Hahaha . Ape-2 je la awak . Janji hidup awak bahagia dunia Akhirat :3 Haha . Wakaka eh , eh *gelek bontot*
14 November 2012
-Awak ingat tarikh tuh ? Awak ingat tak ? Mesti awak tak ingat kan ? Takpe ,saya ingat kan awak :')
Tarikh tu , awak lamar saya jadi Makwe awak . Huhu . Awak tau ? Saya ingat awak just main-2 sebab awak kan suka buat lawak . Saya pun buat dono je lah . Lepastuh , saya cakap jangan bergurau benda macam ni . Sebab itu melibatkan hati & perasaan .  Awak kater tuh series . Okay , saya percayakan awak . Saya terima awak balik . 

15 November 2012
-Pagi tuh saya bangun dengan keadaan Senyum yang paling ikhlas untuk pergi Solat subuh . Awak kejutkan saya pagi tuh :) Lepas solat subuh , saya baring sekejap sebab saya pening kepala sesangat mase tuh :3 Harituh , saya happy sangat :D . Sebab ape pon saya tak tahu . Hahaha . Petang tuh awak kater , awak nak pergi swimming dengan family awak . Oh , takpe . Saya faham kalau awak reply lambat mcg saya . Sebab awak tengah enjoy kan . Huhu . Awak tak cakap pun yang awak dah sampai kan . Hmmp . Dah lah awak reply lambat mcg saya . Takpe , saya pujuk hati saya supaya jangan bersangka buruk dengan awak . Saya cakap kat hati saya , saya cakap awak dah mandi dah tuh :D .  Lepastuh , awak hantar mcg . Awak cakap , awak nak pergi mandi . Okay , pergilah .


16 November 2012
-Awak kejut saya supaya bagun Solat Subuh . Hmm , saya tak tau lah kenapa sekarang ni saya selalu sangat pening kepala . Ada apa-2 ker yang tak kene dengan saya ni ? Huhu . Saya online Fb kejap pagi tuh . Tetibe , Hani @ Adq awak tegur saya . Dia kate 'TAHNIAH' . Saya pelik kenapa dia cakap macam tuh . Saya tanya balik kenapa dia cakap macam tuh . Dia cakap 'TAHNIAH SEBAB DAH COUPLE DENGAN IZ BALIK' . Saya tak bagitau ape-2 pon dekat dia . Macam mane dia boleh tau ? Dia kate Awak yang bagitau dia mase On Call dengan dia semalam . Ohh , patutlah  awak reply lambat mcg saya semalam . Awak tau macam mana sakitnya hati saya ? Dah lah On Call dengan dia tak bagitau saya . Sampai hati awak :') . Tapi , takpe . Saya pujuk hati saya . Saya pikir positif tentang diri awak :') . Mood saya terus down bile Hani cakap macam tuh :/ . Lepastuh , saya tanya awak baik-2 . Betul ke awak On Call dengan Hani semalam . Awak cakap Haah . Oh , sakitnya hati saya mase tuh . Saya cakap bile awak On Call dengan dia . Awak cakap mase Awak sampai dekat Swimming Pool tuh . Oh , sebab tuh kan awak reply lambat mcg saya ? :/ . Saya tabahkan hati saya mase tuh . Awak patut ke tanya soalan 'Kenapa ? Jeles ke ?' Awak patut ke tanya ? Sudah semestinya saya jeles . Cuma saya tak nak cakap . Saya diam je . Saya pikir awak tahu yang saya jeles . Saya cool kan diri saya . Saya sentiasa pikir positif tentang diri awak . Saya tak nak kehilangan awak lagi . Dulu , saya kehilangan awak sebab saya selalu pikir negatif tentang diri awak . Saya nak cakap , TERIMA KASIH BUAT SAYA MACAM NI :') . Saya tak tau lah kenapa , ada jer orang ketiga dalam relationship kita . Kenapa wak ? Kenapa :') ? Saya letih tau tak dengan semua ni ? Huh :/ . Hani hantar mcg dekat saya . Dia perlukan someone untuk tenangkan hati n jiwa dia . Saya suruh awak yang pergi , sebab saya tau dia perlukan awak saat tuh :') . Saya rela awak pergi tenangkan dia , walaupun hati saya terluka . Terluka sangat-2 wak . Tapi , takpe . Saya tabahkan hati saya jugak . Saya perlukan awak maser tuh , terlalu perlukan . Tapi , saya pikirkan adek awak tu . Adek awak lebih perlukan awak . Itsokayh , awak pergilah dekat adek awak tu . Tinggalkan saya seorang diri :/ . Saya tak marah awak dan adek awak , cuma saya hati saya terluka awak . Terluka sesangat . Hati saya terluka , sakit saya diam . Saya tak nak bagitau awak :') . Saya simpan sorang-2 . Awak tak pernah tau sifat saya yang lagi satu . Awak nak tau ape dia ? Saya kalau sakit hati atau hati saya terluka . Saya diam , saya tak nak bagtau ape-2 .Sebab saya tak nak susahkan orang di sekeliling saya :') . Malam tuh , saya merajuk dengan awak , saya off phone . Saya tak ade niat pun nak buat awak risau . Saya off berapa minit je . Mase saya off phone saya pikir tentang awak . Saya risau kalau apa-2 jadi kat awak . Saye terus on phone . Tertibe , ade satu mcg dari sedara awak . Saya rase awak tau ape yang sedara awak mcg saya . Saya pujuk hati saya supaya buang ego saya jauh-2 . Saya pujuk awak malam tuh . Saya cuba buat awak gembira selagi saya mampu :) . Usaha saya tak sia-2 , awak tak merajuk rupanya . Tapi , saya tahu awak merajuk sebenarnya kan ? Huhu . Malam tuh , saya tidur dalam keadaan yang tenang :'D

17 November 2012 
-Saya kejutkan awak bagun untuk Solat Subuh ^^ , Haha . Harituh , hati saya dah okay . Dah sihat . Tak sakit dah . Saya tak tau lah mane saya daptkan semangat tuh balik . Wakaka :D . Saya cube jadi orang yang awak kenal dulu . Saya pakse bibir saya supaya senym :/ . Saya tak nak orang tengok saya bersedih walaupun tuh hakikatnya ;) . Saya nak jadi Atiqah yang dulu . Yang sentiasa tabah dan kuat dalam menghadapi dugaan :) . 



# Oklah . Dah penat dah menaip . Abang Iqah kater 'Kau buat ape tuh ? Macam buat kerja pejabat je ' Amboi bang , aku kerja pejabat apanya . Result UPSR pon belom hambek . Haha . 


PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Selamat Berblogwalking :D
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google